CANNAZYM 1 LTR

CANNAZYM 1 LTR
CANNAZYM 1 LTR
CANNAZYM 1 LTR
0 Reviews | Review toevoegen
Schimmels en rotting voorkomen? CANNAZYM is een hoogwaardig enzymproduct dat helpt bij het afbreken van wortelresten en dit om te zetten in gunstige voedingsstoffen.
€ 28,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

CANNAZYM is een hoogwaardig enzymproduct dat helpt bij het afbreken van wortelresten en dit om te zetten in gunstige voedingsstoffen. CANNAZYM voorkomt infecties door rotting en schimmels, en geef je het substraat een betere lucht-water verhouding. Enzymen zijn stoffen die de reacties in levende organismen versnellen. Enzymen spelen bijvoorbeeld een vitale rol in onze spijsvertering.
CANNAZYM is onmisbaar als je substraten gaat hergebruiken en is te gebruiken tijdens de gehele groeicyclus.
 

Voordelen van CANNAZYM

Voorkomt rotting en schimmels

De resten van dode wortels vormen een voedingsbron voor ziekteverwekkende bacteriën en schimmels. Deze schimmels veroorzaken stress voor de hele plant en belemmeren de groei. Met CANNAZYM druk je deze bedreiging de kop in. CANNAZYM voorkomt ook rotting, dus wordt de vorming van toxische stoffen geminimaliseerd en wordt het risico op een ziekte aanzienlijk verminderd.

Afvalstoffen afbreken

Wortels sterven voortdurend af in een natuurlijk proces van vernieuwing. De enzymen in CANNAZYM zetten het dode plantmateriaal snel om in mineralen en suikers. Hiervan profiteren goede bacteriën, die helpen met het opnemen van voedingsstoffen en de wortels beschermen tegen schimmels.

Beter wortelen

Dode wortels worden snel opgeruimd en zo ontstaat een betere lucht/water verhouding. De levende wortels krijgen meer zuurstof en ruimte, waardoor ze zich beter zullen ontwikkelen. Om dit proces te ondersteunen, hebben we aan CANNAZYM een aantal vitamines toegevoegd die de wortelgroei stimuleren. Het gezondere wortelstelsel zie je een-op-een terug in de vitaliteit van de plant en de kwaliteit van de opbrengst.

Evenwichtige luchtigheid

CANNAZYM verbetert de bodemomgeving. Een snelle afbraak van wortelresten zorgt voor een evenwichtige waterhuishouding en luchtigheid in de wortelomgeving.

Opname voedingsstoffen

CANNAZYM bestaat uit meer dan 12 verschillende soorten enzymen waaraan vitaminen en extracten van woestijnplanten worden toegevoegd. Deze elementen verbeteren de opname van voedingsstoffen en het afweersysteem van de plant. Ook stimuleren vitamines de productie van hormonen.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
 

DWC-Plants

Altijd als eerste op de hoogte, meld u nu aan bij onze nieuwsbrief alvast bedankt !

Wij gebruiken Enormail voor het automatiseren van onze e-mailcampagnes. Door het formulier te verzenden via de verzendknop ga je akkoord dat je gegevens opgeslagen en gebruikt worden in Enormail volgens hun privacy statement en algemene voorwaarden.