CANNA Start 1 LTR

CANNA Start 1 LTR
CANNA Start 1 LTR
0 Reviews | Review toevoegen
Ben je op zoek naar plantenvoeding voor zaailingen en stekken? CANNA Start is een gebalanceerde één-component voedingsstof voor zaailingen en (bewortelde) stekken.
€ 19,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

CANNA Start bevat alle micro- en macronutriënten voor een zaailing of stek om uit te groeien tot een sterke, gezonde plant. Ideaal te gebruiken wanneer zaailingen of stekken eerst in een kleiner medium worden geplaatst alvorens ze over te potten naar het uiteindelijke medium.
CANNA Start kan worden gebruikt op verschillende substraten zoals steenwolpluggen-, kokospluggen, seedmixes en de meeste andere propagatiemedia, met uitzondering van re-circulerende systemen en kloonmachines. Propagatiemedia zijn media waarop je planten kan reproduceren.

Voordelen van CANNA Start

CANNA Start is een complete eendelige voedingsstof, wat betekent dat het alle benodigde elementen in één fles bevat (geen A- en B-versies nodig)
CANNA Start vermindert het risico van overvoeding. Stekken en zaailingen hebben verschillende behoeften dan reeds gevestigde planten. Een normale voedingsstof voor de vegetatieve fase is niet geschikt voor stekken en zaailingen, vanwege het overvoeding risico.
CANNA Start vermindert het risico dat plantaardig materiaal geel wordt. Een vegetatieve voedingsstof verdunnen om het beter geschikt te maken voor stekken en zaailingen is niet het antwoord. Een dergelijke verdunning bevat niet voldoende micro- en macro-elementen. Dit veroorzaakt vergeling van het plantmateriaal; geen goed begin voor het gewas. Om uiteindelijk sterke, gezonde planten te krijgen, moet je bij het begin beginnen. Daarom is CANNA Start ontwikkeld; om de exacte verhouding van alle voedingselementen te geven speciaal geschikt voor stekken en zaailingen.

CANNA Start sluit perfect aan op alle andere CANNA voedingsstoffen. Zodra de stekken worden getransplanteerd van pluggen naar het uiteindelijke medium, schakel over van de CANNA Start naar de CANNA (Vega) voedingsstof die geschikt is voor het medium waarin je groeit (CANNA TERRA, COCO, HYDRO of AQUA) voor de rest van de cyclus.

Het is vooral geweldig in combinatie met CANNA RHIZOTONIC. Met deze combinatie krijgt je plant de sterkste en dikste wortels.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
 

DWC-Plants

Altijd als eerste op de hoogte, meld u nu aan bij onze nieuwsbrief alvast bedankt !

Wij gebruiken Enormail voor het automatiseren van onze e-mailcampagnes. Door het formulier te verzenden via de verzendknop ga je akkoord dat je gegevens opgeslagen en gebruikt worden in Enormail volgens hun privacy statement en algemene voorwaarden.